Hvor mange point vil du blande for?

Grundpakke
Bland Selv

Med Grundpakken får du meget mere end en klassisk tv-pakke

Du har sikkert hørt om Grundpakken før – men ved du godt, at den indeholder meget mere end 26 faste kanaler, og at der oftest følger en smart tv-boks med i prisen? Bliv klogere på Grundpakken og de mange muligheder, du får med tv-boksen her. Har du allerede tv fra YouSee men ikke en tv-boks? Bestil tv-boks her.

Fri adgang til masser af film og serier

Med tv fra YouSee bliver det aldrig kedeligt at se tv. Du får nemlig fri adgang til film fra det amerikanske filmselskab Paramount, og vi har sørget for, at du kan se deres film kort tid efter, de har gået i biografen. Hver måned får du desuden fri adgang til en udvalgt premierefilm. Det kan være en thriller den ene gang og en romantisk komedie den næste, så der er noget for enhver smag*.

Men du får også fri adgang til masser af andre film, serier, børneunderholdning, dokumentarer og meget mere. Fx tegnefilm fra Nickelodeon, komedieserier fra Comedy Central og medrivende Discovery-reportager.

* Paramount+ følger med YouSee Tv-boksen. Enkelte tv-bokse undtaget. Ring 70 70 40 40, hvis du vil vide mere.

Masser af eksklusiv underholdning

Du får også eksklusiv underholdning. Det kan fx være sæsoner af en serie, som vi har særlige rettigheder til, tv-programmer der er produceret af os, eller særafsnit af program som ikke kan ses andre steder. Og der kommer hele tiden nyt til.

Lige nu kan du eksempelvis se serien The Bold Type, som er blevet godt modtaget i USA, hvor New York Times bl.a. har sammenlignet den med Sex and the City og den populære serie Girls.

Se tv på farten

Måske vil du helst se nyheder på din mobil i toget, din yndlingsserie på en tablet under dynen og fodboldkampen på din pc? Det er helt op til dig. Du kan nemlig tage de fleste af dine tv-kanaler med dig overalt i Danmark.

Alt du har brug for er YouSee Tv & Film-appen. Første gang du bruger appen, skal du logge ind – men herefter åbner du bare appen og ser tv, som det passer dig. Uanset hvor du er i Danmark.

26 faste kanaler

Her kan du se de tv-kanaler, der er med i Grundpakken. Hvis du gerne vil have flere kanaler - men ikke ønsker Bland Selv - kan du vælge en Mellempakke med op til 36 udvalgte tv-kanaler eller e Fuldpakke med op til 62 udvalgte tv-kanaler. Bestil en opringning og hør mere.

Slip for faste sendetider

Med YouSee Tv-boksen får du nem og hurtig adgang til al din underholdning – uden af være bundet af faste sendetider. Du kan nemlig sætte et program på pause, hente en kop kaffe, og se videre, hvor du slap. Eller optage familiens yndlingsserier til en regnvejrsdag. Du kan også starte et program forfra, hvis du ikke sad klar foran fjernsynet på slaget otte.
Alt sammen ved hjælp af få tryk på din fjernbetjening.

Vil du have mere underholdning?

Hvis du vælger at supplere Grundpakken med Bland Selv, får du alle Grundpakkens fordele og mere til.
Så kan du blande din egen tv- og streamingpakke – og skifte indholdet af pakken ud, når det passer dig.

Bland din helt egen tv- og streamingpakke

Når du blander slik, vælger du altid det, du elsker. Vores tv-pakke med Bland Selv fungerer på samme måde. Med vores Bland Selv-pakker kan du nemlig blande en tv-pakke, der passer lige til din smag. Du skal bare vælge, om du vil have 10, 20 eller 36 point at blande for. Hver streamingtjeneste og hver tv-kanal har en bestemt pointværdi, og du blander bare frit, indtil du har brugt dine point.

Tv-kanaler = 1 Point

Streamingtjenester = 2-17 Point

Se alle tv-kanaler og streamingtjenester

Skift indholdet ud, når det passer dig

Er der sæsonstart på en ny HBO Nordic-serie ...
... så skift nogle af dine tv-kanaler ud med HBO Nordic
Når børnebørnene kommer på besøg ...
... så vælg en børnekanal, de gerne vil se.

Så nemt er det med Bland Selv

1Bestil en Bland Selv-pakke

Bestil den Bland Selv-pakke, der passer til dine behov. Jo flere point du vælger, jo flere tv-kanaler og streamingtjenester kan du supplere din Grundpakke med.

2Bland tv og streaming for dine point

Sæt dig godt tilrette i sofaen, og bland din helt egen tv- og streamingpakke. Du blander bare alt det du vil, indtil dine point er brugt op.

3Skift dit indhold løbende

Skift indholdet i din pakke ud, når det passer dig. Og når der er gået 30 dage, har du mulighed for at skifte det ud igen – hvis du altså har lyst.

Se hvor nemt det er at blande

Grundpakken giver dig de første 26 tv-kanaler

Uanset hvilken Bland Selv-pakke du vælger, så skal du have en Grundpakke.
Og med den får du meget mere end en klassisk tv-pakke. Seriøst meget mere.
Se alt hvad du får med Grundpakken

Derfor skal du vælge Bland Selv

Til dig
der elsker sport
Kommer drengene over og ser Champions League hos dig i aften? Så kan du lynhurtigt lægge TV3+ i din tv-pakke. Det kan også være, at kanalen skal have en fast plads i din tv-pakke sammen med alle de andre sportskanaler. Så har du altid adgang til alle de største sportsbegivenheder og masser af topfodbold.
Til dig
der elsker streaming
Bliver du fanget af den ene serie efter den anden? Eller ser du kun HBO Nordic, når der kommer en ny sæson af Game of Thrones? Nu kan du vælge streamingtjenester til og fra – i takt med premierer og præferencer. Så har du pludselig lyst til at se den nye sæson af Peaky Blinders, eller skal du holde den ultimative filmaften, så vælger du bare den streamingtjeneste, du vil.
Til dig
der har børn
Nogen gange er Gurli Gris det eneste, der duer. Andre gange er det Paw Patrol. Heldigvis kan du skifte dine tv-kanaler ud, så de passer til børnenes smag. Og kommer børnebørnene på besøg, kan det være, du får lyst til at skifte Dansk Filmskat ud med Min Bio, så I sammen kan se de allerbedste danske børnefilm.